Dessert Aarbei

Aardbei- hibiscusyoghurt

Voor 4 personen
500 g aardbei
250 g Griekse yoghurt
4 quenelles frambozen-hibiscussorbet
100 g crumble van yoghurtaardbei
gel van hibiscus
kruiden en bloemetjes

Bereiding
Snijd 200 g aardbeien in brunoise, en meng 100 g aardbeien met 150 g van de yoghurt en vries in vormpjes in. Snijd 200 g aardbeien in brunoise, en meng 100 g aardbeien met 150 g van de yoghurt en vries in vormpjes in.
Hang de rest van de Griekse yoghurt op in een handdoek om het vocht eruit te halen, doe de uitgelekte yoghurt in een spuitzak.
Halveer de rest van de aardbeien en dresseer met de brunoise, de crumble, de sorbet en de rest van de garnituren zoals op de foto, werk af met de gel, kruiden en bloemen.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *