Word nu lid van Cook Magazine & de Cook Club

Koken is onze hobby, onze passie en sommige hobbykoks zijn met hun keuken getrouwd. U wilt uw kookkunst steeds maar opdrijven en verfijnen. En daarvoor wil u de beste producten. In de klassieke handel is er veel te vinden, maar toch niet alles. Zeker als u regelmatig bij de professionele ‘collega’s’ uit eten gaat, zal u merken dat niet alle ingrediënten die zij gebruiken, in de winkel om de hoek te koop zijn. Die liggen enkel in de professionele vakgroothandels, waar het ‘gewone’ publiek geen toegang heeft. Maar met uw COOK CLUB-kaart in de hand hoort u niet meer bij dat gewone publiek.

Neen, u ziet dan deuren opengaan die zonder de COOK CLUB-kaart voor u gesloten zouden blijven. En zo komt u in de grot van Ali Baba terecht, of in de doos van Pandora, zo u die verkiest. Op dit moment zijn er dat zeven.

U bent welkom

Twee vestigingen van HGC Hanos (Wommelgem bij Antwerpen en Hasselt) en drie vestigingen van Sligro-ISPC (Gent, Antwerpen en Luik) zullen u met open handen ontvangen. U vindt er niet enkel een zeer ruim aanbod in droge voeding, verse groenten en fruit, vlees, vis en zuivel, en in diepvries. Bij HGC Hanos kunt u bovendien ook terecht voor de gedekte tafel en keuken-apparaten. Leden van de COOK CLUB melden zich met hun lidkaart aan de balie aan, en na controle van uw lidkaart zwaaien de deuren voor u open…

De leden van de COOK CLUB kunnen nog van heel wat andere voordelen genieten. Zo krijgt u bij De Keyzer Drinks een korting van 10% op uw eerste wijnaankoop.

Hoe wordt je lid

Bent u reeds abonnee van Cook Magazine of de Cook Club? Dan geniet u het voordeeltarief van 94 euro. Hiervoor ontvangt u de volgende vier edities van Cook Magazine én een lidkaart van de Cook Club. 

Nieuwe leden betalen voor hetzelfde pakket het normale tarief van 120 euro. 

Stort het passende bedrag op rekeningnummer BE91 0016 6915 4576,
BIC: GEBABEBB en zet als mededeling naam en adres + “Cook ­Magazine/Cook Club”.

Cook Magazines